MUM’s Talk- WOW meid

Wow meid, jij hebt echt een 09:00 – 05:00 mentaliteit!

Ken jij dat gevoel ook? Loek is 6 maanden, althans, zo goed als. Bo is 4. Echt een beetje challenging die twee bij elkaar, maar hé, ik koos voor twee. En er zijn hordes dames die er veel beter in waren dan ik en de teller alláng op vier plus hebben staan en still counting. Respect! Ik kom zelf uit een groot gezin, maar toch kan ik de verleiding makkelijk weerstaan om er ook aan te beginnen. Zelf bezig ik me ook graag met mijn andere kinderen, namelijk MUM’s Closet en sinds kort zusje Poespas. En wow meid, jij hebt echt een 09:00 – 05:00 mentaliteit!

Vroeger vond ik het heel belangrijk dat alles in orde was voor ik de deur opendeed om naar buiten te stappen. Ik merk dat die standaard een beetje afgezakt is naar een niveau waar ook mijn wallen, borsten en knieën over mee kunnen praten. Ik ben gewoon een beetje moe, want wow meid, jij hebt écht een 09:00 – 05:00 mentaliteit! En ik klaag verder niet, hoor. Ik krijg ook echt hordes energie. Energie van de winkels, energie van…… en van….. misschien valt het toch iets tegen. In ieder geval van de koffie. Die heb ik opgeschakeld van 2 naar 5 kopjes op een dag. Ik houd mezelf stevig voor dat het vanzelf makkelijker wordt. Althans, ze worden vanzelf steeds een beetje ouder en ik zie dan zo voor me dat ze het gaan redden, hoor, in die maatschappij. Dat ze als ze 18 zijn heus wel door hebben dat eten met vork en mes gaat, je je voeten van tafel haalt als we aan het eten zijn, je gewoon normaal je bord leeg eet in plaats van het aan je shirt smeren, je je neus gewoon snuit in een zakdoek in plaats van die verschrikkelijk leuke bontjas en dat ze dan gewoon luiste……. Ok, dat is teveel gevraagd, maar verder gaan we ervoor, want wow, meid! Mama houdt niet van een 09:00 – 17:00 mentaliteit.

Liefs,

MUM Esther

wow meid