MUMs Talk over vooruit rennen

michelle-2

Alvast vooruit..

Jennen mama jennen! Ja schat rennen! Wat kan je snel zeg, zo hard kan mama niet hoor roep ik je na.. Je stopt, je draait je om en rent naar me toe en moet lachen, “kijk mama eikel” en je wijst naar de grond.. gelukkig wijs je naar de grond en niet naar de man die langs loopt met zijn hond..

De man grinnikt.. Uhh ja hij is gek op de herfst zeg ik.. Dat begrijp ik zegt de meneer, het is heerlijk weer om buiten te zijn!

Als de man voorbij loopt overvalt me een gevoel van verlatingsangst.. Want ooit lieve mooie Joah ga je echt alvast vooruit omdat je niet maar afhankelijk van mij bent.. Dan ren je hard je toekomst tegemoet en ben je druk bezig je gemaakte plannen uit te voeren en hopelijk je dromen na te jagen..

Maar kom eerst even hier want je hebt een snottebel.. zo”n gele die je niet afveegt maar uitsmeert.. Wie kent ze niet..

Man wanneer houdt dat gesnotter eens op?! 

We lopen door en je herhaalt voor de 100ste keer dat je niet in het bukje (buggy) hoeft te zitten en nooit meer naar bed hoeft.. huh? Waarom hoef je nooit meer naar bed? Hoef niet naar bed echt niet zeg je.. Nee zeg ik, nu nog niet, eerst een broodje eten. Gebakken ei eten! Oh dat geheugen van jou is echt vreselijk goed.. Gister had ik het over weer een keer  gebakken eitjes eten en uiteraard weet je dat nog..

Goed. Compromis 184 van deze week.. als jij in de buggy gaat zitten gaan we naar huis en maak ik een gebakken eitje voor je..

Uiteraard wil je dat gebakken ei natuurlijk niet eten en wil je alleen maar Nijntje kijken.. Hoe doen jullie kinderen dat? Niet eten.. Nee echt serieus ik snap er niks van.. De hele dag rennen, spelen en doen en dan niet eten..

Als ik denk aan dat ik straks (6 weken na de bevallig van de jongste) m’n buikspieren weer tegen elkaar heb zitten, ik sit ups mag doen én ik weer kan minderen met eten wordt ik bang.. Niet eten of “minder” eten is geen optie.. dat gaat hartstikke fout.. ik hou zo van eten..

Angstvallig volg ik allerlei gezellige en ongezellige foodlovers, bloggers en vloggers.. Van sommige krijg ik het Spaans benauwd.. ALLEEN MAAR GROENTEN EN FRUIT en 18 liter water…The Green Crappines zal je bedoelen… Doe normaal..

Oke terug naar het ei.. 

Compromis 185: als jij je broodje ei op eet dan mag je Nijntje kijken.. Anders zet mama de tv uit.. 

Hihi ik lach en maak een foto van je leuke gezicht als je even nadenkt over het compromis.. Voor later.. Als je alvast vooruit rent..

Liefs, 

MUM Michelle