MUMs Talk met MUM Michelle

LOVE ON TOP!

Tsja deze titel dat is het wel zo”n beetje want hoe doe je het anders? Zonder liefde lukt dit echt niet.. Ik heb het over mijn nieuwe bestaan sinds 14 sept jl.
Van rondfietsende bellenblazende mama van peuter van twee ben ik opeens veranderd in een soort van Jessica Jones … Ik vlieg en spring in plaats van lopen, lopen gaat echt te langzaam.. Geen tijd voor.. Ik wordt op verschillende plekken tegelijk verwacht namelijk… Ja natuurlijk kan ik dat.. Wat ik ook kan inmiddels is de badkamer poetsen in 13 minuten, douchen in 4 en make-uppen in 5,5..
HULDE trouwens voor de “meneer” in de Bijenkorf die mij de meest geweldige Chanel poeder heeft aan(op)gesmeerd waardoor de krochten onder mijn ogen ietwat aangenamer zijn op dit moment..
En dan gaan we op woensdag naar de markt.. Kip halen en naar de groentekraam.. Veel dank aan meneertje Koehl jr die zich gelukkig heel goed hield en niet de banaan teruggooide naar de markt meneer zoals de vorige keer..
Of ik hem dan wel even wilde tillen.. Tuurlijk kom maar schat.. Ik kan best de wagen duwen, 3 kg groente en fruit sjouwen en 13 kg op de andere arm.
Ach en natuurlijk horen ze er bij.. Gebroken nachten.. Geen punt.. Maar toch slaap ik liever.. Ik zoek in de keukenkastjes naar rust, regelmaat en reinheid.. Vind er steeds maar 1 of helemaal niet.. Is dat erg? Oh ja over reinheid.. Misschien is het wel erger dat ik haarlak onder m’n oksels spray en deo in m’n haar? Wanneer heb ik trouwens voor het laatst gegeten..?
Maar hey alles met een flinke dosis liefde  en ook veel dank aan mijn lieve Iron man
Is het al zo laat?! Auw stuwing…Het is weer voedertijd…
Doei!