ACTIES

nieuwe collectie

NIEUWE COLLECTIE

Het voorjaar staat weer voor de deur. Inmiddels heeft onze winkel weer een frisse blik met vrolijke, vernieuwend kleuren en leuke hippe printjes.

Dit voorjaar nemen we jullie helemaal mee in de wereld van het kind. Loads of cool stuff. Lifestyle, speelgoed, de meest fashionable kids brands van het moment. Al met al een omgeving waar je lekker rond kunt wandelen en de stylist in je naar boven kunt laten komen.

Bekijk hier onze merken

 

mini rodini

NIEUW MERK!

Met dit fantastische winterweer op de achtergrond kunnen we jullie melden, dat we vanaf juli 2019 “MINI RODINI” toevoegen aan ons merkenpakket! We are so happy!

Vanaf juli 2019!

 

 

GRATIS PANCAKE

HOTSPOT | Kennen jullie de nieuwe koffie hotspot in Veenendaal al? Barista Café is een heerlijke plek om even te relaxen bij een kopje koffie in de varianten die we tegenwoordig kennen. En wij werken met deze kanjers samen! Hoe? Bij besteding van €30 krijg je op vertoon van je MUM’s Closet aankoopbon een gratis MUM’s Pancake. Tot snel! @baristacafeveenendaal

MMM… lekker!

 

  mums poespas

POESPAS EN MUM’s

We hebben nieuws! Erg leuk nieuws. Sinds kort zitten Poespas en MUM’s Closet onder één dak. Dus tweemaal een winkel met sterke merken, maar dan samengevoegd tot één sterk concept. Wij zijn ontzettend enthousiast. En ons enthousiasme hebben we onlangs geuit op de ShowUp beurs in Haarlemmermeer waar we voor jou een aantal nieuwe merken hebben gekocht. Denk aan Maileg. Ken je dat? Boeken van Snor, huidproducten van Meraki. Lekker organic! We verrassen je met kinderzonnebrillen, maar ook voor papa en/of mama een matching pair. We konden ons niet inhouden bij de kettingen, oorbellen en armbandjes van Studio MHL met de tekst “mama”. Wie wil dat nu niet? Al met al hebben we ons kostelijk vermaakt en kunnen we niet wachten om dit met jou te delen. Heb jij onze nieuwe spulletjes al bewonderd?  Liefs, Team MUM’s Closet én Poespas ?

KOM JE SNEL WEER LANGS?